Jäsenedut

Yhdistyksen jäsenedut v. 2019

Yhdistys tukee jäsenten omaehtoista liikuntaharrastusta ja hyvinvointiin liittyvää toimintaa 40€:lla / jäsen.

Ostaessasi valitsemastasi paikasta sarjalipun, kuukausi-,tai kausikortin tai käyttäessäsi eri hoitoja (hieronta, jalkahoito,kosmetologi tms.) yhdistys maksaa kuittia vastaan yhden 40€:n edun v. 2018/ jäsen. Edun voi käyttää myös kulttuuritapahtumiin, TYHY-setelin tapaan.

Huomaathan, että voimme maksaa vain toimittamasi kuitin euromäärän, enintään 40€, kuitteja voi olla useampiakin.

• kuitin toimitustavat, lisää nimesi, mikäli se ei näy kuitissa, muistathan myös IBAN -tilinumerosi:
  • skannaa kuitti ja toimita se sähköpostilla: minnam.huikuri@gmail.com
  • postita kuitti : Minna Huikuri, Karhunkaatajantie 16 As 5, 96100 Rovaniemi
  • ota kuva kuitista ja lähetä tekstiviestillä tai whatsup:lla 040 7080 452
  • voit toimittaa kuitin myös kesken vuotta, viimeistään 10.1.2019 mennessä (v. 2018 jäsenetu)
  • jäsenyyden tulee olla kestänyt vähintään kalenterivuoden.

Ammattitutkintostipendi

Ammattitutkinnon suorittaneet voivat hakea vapaamuotoisella hakemuksella yhdistykseltä stipendiä. Stipendin arvo 30€.

Hakemukseen liitetään jäljennös tutkintotodistuksesta ja toimitetaan taloudenhoitajalle tai hallituksen jäsenelle. ( Stipendiä voivat hakea 2.6.2010 jälkeen tutkinnon suorittaneet jäsenet)

• jäsenyyden tulee olla kestänyt vähintään kalenterivuoden, stipendi maksetaan vuosittain jouluun lopussa

Merkkipäivämuistamiset

Tulemme mielellämme vierailemaan kutsusta juhlapäivänäsi luonasi.

IF jäsenedut

MS Word -tiedostoTapaturmavakuutukset edullisesti koko perheelle.doc (27 kB)
IF Tapaturmavakuutus