Kokoukset

KEVÄT- JA SYYSKOKOUKSET

Yhdistyksemme kaikki jäsenet ovat tervetulleita yhdistyksen sääntömääräisiin kokouksiin, jotka ovat maaliskuussa pidettävä kevätkokous ja marraskuussa pidettävä syyskokous.

Kevätkokouksessa ovat käsiteltävänä mm. edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus. Syyskokouksessa valitaan yhdistyksen toimihenkilöt ja päätetään tulevan vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma. Puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet sekä luottamusmiehet valitaan joka toinen vuosi (parittomina vuosina).

Koko jäsenistölle tarkoitettuja ns. kuukausikokouksia järjestetään tarpeen mukaan.

Toivomme mahdollisimman monen tulevan mukaan jäsenistölle tarkoitettuihin kokouksiin.  Yhdistyksen kokouksissa voit esittää mielipiteitäsi ja vaikuttaa yhdistyksen toimintaan.

HALLITUKSEN KOKOUKSET

Syyskokouksen valitsemat hallituksen jäsenet/varajäsenet kokoontuvat hallituksen kokoukseen n. 10 kertaa vuoden aikana.

Hallituksen kokoukset pidetään kk:n toinen maanantai.

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, 5varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä.

SYYSKOKOUS 2017

SYYSKOKOUS- JA PIKKUJOULUT